14 Ιαν 2013

Δελτίο Τύπου της Κίνησης Συμπαράστασης στους Διωκόμενους των Διοδίων

Με συμμετοχή εκατοντάδων συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα των διοδίων στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας και στις Αφίδνες Αττικής. Η επιτυχία της κίνησής μας κρίνεται μεγάλη όσον αφορά στη συμμετοχή αγωνιστών στις κινητοποιήσεις, αλλά και όσον αφορά στην αποδοχή από διερχόμενους οδηγούς και επαγγελματίες. Με κορναρίσματα, χαμόγελα και παραινέσεις οι οδηγοί έδειχναν τη συμπαράστασή τους στους διωκόμενους των διοδίων, καθώς και την αγανάκτησή τους με τους μεγαολοεργολάβους οι οποίοι, παραβιάζοντας ακόμα και τις ληστρικές σε βάρος του λαού και του δημοσίου συμβάσεις παραχώρησης, λυμαίνονται το εθνικό δίκτυο της χώρας.


  •  Είμαστε όλοι διωκόμενοι, μέχρι να αθωωθούν οι συναγωνιστές μας!
  • Δε θα περάσει το κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να επιβάλλει στην κοινωνία η τρικομματική κυβέρνηση! 
  • Να επανεξεταστούν οι συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων, να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο σε βάρος του δημοσίου και να απαλλαγεί το δημόσιο και ο λαός από τα δεσμά των μεγαλοεργολάβων!
  • Να λογοδοτήσει  στο λαό το τρίγωνο της διαπλοκής (μεγαλοεργολάβοι – καναλάρχες – πολιτικοί τους υπάλληλοι) και να καθίσουν στο σκαμνί αυτοί που πραγματικά παρανομούν και παραβιάζουν το σύνταγμα της Ελλάδας.


13/01/2013