11 Ιαν 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια Μαλγάρων την Κυριακή

Στα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραπομπή σε δίκη οδηγών οι οποίοι αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια, στη διάρκεια των κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια σε διάφορα σημεία εθνικών οδών της χώρας.

Με πρωτοβουλία του κινήματος «Δεν Πληρώνω», οι διαδηλωτές από τη Θεσσαλονίκη θα μετακινηθούν στα διόδια Μαλγάρων με λεωφορεία, που θα αναχωρήσουν την Κυριακή, στις 11 το πρωί, από την πλατεία Αριστοτέλους, στο ύψος της Εγνατία.
Στη διάρκεια συγκέντρωσης μελών της επιτροπής αγώνα κατά των διοδίων νομού Πιερίας, που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη, οι συγκεντρωθέντες αποφάσισαν να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ζητούν να ανασταλούν οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος 20 οδηγών, από τη Θεσσαλία, οι οποίοι στις 18 Ιανουαρίου δικάζονται στο Πλημμελειοδικείο Λάρισας, με την κατηγορία ότι πέρασαν με τα οχήματά τους τις μπάρες χωρίς να πληρώσουν διόδια.


Πηγή:
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/470233/sugedrosi-diamarturias-sta-diodia-malgaron-tin-kuriaki/