1 Φεβ 2012

Θαν. Πετράκος: Πρόκληση η αύξηση της τιμής των διοδίων

«Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑ.Ο.Σ. την ώρα που κόβει μισθούς, συντάξεις και γεμίζει το λαό χαράτσια, απειλώντας μάλιστα ότι θα κόψει το ρεύμα από τους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι, κάθεται προσοχή μπροστά στις απαιτήσεις των μεγαλοεργολάβων και εγκρίνει απόφαση αύξησης της τιμής των διοδίων». Τα παραπάνω αναφέρει ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Θαν. Πετράκος, τονίζοντας ότι η απόφαση αυτή, «αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι μια κυβέρνηση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δανειστών και του μεγάλου κεφαλαίου». Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» απαιτεί:

1. να παγώσουν οι απαράδεκτες αυξήσεις.

2. να μειωθούν τώρα οι τιμές 30% στη προοπτική κατάργησης τους και

3. να καταργηθούν τώρα τα διόδια Κορίνθου και Ελευσίνας. Καλούμε τους πολίτες να αντιδράσουν μαζικά και δυναμικά στην πρόκληση της κυβέρνησης και των μεγαλοεργολάβων.

Ζητά από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και το Περιφερειακό Συμβουίο, «να παρέμβουν άμεσα και να απαιτήσουν εδώ και τώρα όχι αυξήσεις, αλλά μείωση κατά 30%».


Πηγή:
http://www.argoliki.gr/2009-12-14-12-00-10/2010-12-21-10-19-42/12317-θαν-πετράκος-πρόκληση-η-αύξηση-της-τιμής-των-διοδίων