12 Φεβ 2011

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ

ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ

Με τροπολογία που ετοιμάζουν θα καθιερώνεται ως παράβαση του ΚΟΚ η άρνηση πληρωμής διοδίων.
Η μη πληρωμή διοδίων τροχαία παράβαση!
Μόνο άρρωστοι νομικοί εγκέφαλοι και μια κυβέρνηση δουλικά υποταγμένη στις κατασκευαστικές εταιρείες θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο.
Πόσοι και ποιοι Έλληνες βουλευτές θα τολμήσουν να ψηφίσουν ένα τέτοιο νομοθετικό τερατούργημα καθ’ υπόδειξη των κοινοπραξιών;
Φυσιολογικά ο νόμος έρχεται για να επικυρώσει μια πραγματικότητα που ήδη υπάρχει, που έχει διαμορφωθεί μέσα στην κοινωνία. Κι αυτή σήμερα είναι το ένα (1) εκατομμύριο οδηγοί που δεν πληρώνουν διόδια και τα έχουν καταργήσει στην πράξη.
Η κυβέρνηση αντί της νομοθετικής πρωτοβουλίας για μετουσίωση σε τυπικό νόμο του δίκαιου που δημιούργησε στους δρόμους με την καθημερινή του επανάληψη ο λαός, επιλέγει - διαστρέφοντας τον ρόλο της νομοθετικής πρωτοβουλίας – να το καταργήσει, για να εξυπηρετηθούν τα άνομα ληστρικά κέρδη των εταιρειών και των τραπεζών. Θα το πετύχει; Το πιθανότερο είναι το ένα εκατομμύριο οδηγών (γιωταχήδων και επαγγελματιών), που αντιδρούν στην αντιλαϊκή πολιτική και τη διαπλοκή μη καταβάλλοντας διόδια, να γίνουν δύο (2) εκατομμύρια!
Χαιρετίζουμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων που θεώρησε απαράδεκτη την πρόθεση της κυβέρνησης να νομοθετήσει ως τροχαία παράβαση τη μη πληρωμή διοδίων, πράξη που μπορεί να χαρακτηριστεί ως αντισυνταγματική και εξουσιοδότησε ομόφωνα τον πρόεδρο του Συλλόγου να θέσει το θέμα το ερχόμενο Σάββατο (σήμερα) στην Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για πανελλήνια καταδίκη απ’ τους δικηγόρους.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ορίζουμε ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την Τρίτη 15 Φλεβάρη και ώρα 9 μ.μ. στο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ». Οι εκβιασμοί, οι απειλές και οι παρανομίες της εξουσίας δεν πρόκειται να περάσουν!


Η οργή του λαού είναι ήδη στους δρόμους!

ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ