16 Φεβ 2011

Δυναμώνει το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στη Θήβα

Στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Πολιτών Θήβας ενάντια στα διόδια ανταποκρίθηκαν οι πολίτες της Θήβας που γέμισαν την αίθουσα του Π.Δημαρχείου το βράδυ της Τρίτης.
 

Την ανοικτή συζήτηση παρακολούθησαν πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους και κυρίως νέοι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και τις ερωτήσεις τους για τη συνέχεια του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Κανείς δεν μπορεί να κηδεμονεύσει το κίνημα και αυτό είναι το επικίνδυνο για τους κυβερνώντες. Η επίθεση που δέχεται τον τελευταίο καιρό είναι γιατί φοβούνται τη γενίκευση του κινήματος και της ανυποκοής στη δράση και σε άλλους τομείς. Το γεγονός των παράνομων διοδίων και η σπουδή η άποψη των εργολάβων την άλλη μέρα να γίνεται τροπολογία της κυβέρνησης μας κάνει να μιλάμε όχι πια για κυβέρνηση εργολάβων αλλά για κράτος των εργολάβων. Η απάντηση σε όλα αυτά είναι η συλλογική δράση και θα πρέπει να πάρουν θέση και οι φορείς της πόλης τόνισαν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Θήβας.

Οι καλεσμένοι από το Συντονιστικό Φορέων και Κατοίκων Βορειοανατολικής Αττικής που συμμετέχουν και στο Πανελλαδικό Συντονιστικό ενάντια στα διόδια, Χρήστος Παναγής και Γιώργος Ανέστης ανέλυσαν διεξοδκά την πορεία του κινήματος μέχρι σήμερα και τις επόμενες δράσεις...


Διαβάστε περισσότερα:
http://exeisminima.gr/blog/2011/02/δυναμώνει-το-κίνημα-δεν-πληρωνω-στη-θή/

Διαβάστε το ψήφισμα που εκδόθηκε ΕΔΩ