20 Φεβ 2011

Άνοιγμα των Διοδίων Αφιδνών στις 20/2/11, ημέρα του Πανελλαδικού ανοίγματος όλων των διοδίων

Άλλη μία πανελλαδική κινητοποίηση ενάντια στα διόδια πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλους τους σταθμούς διοδίων. Οι κατά τόπους επιτροπές άνοιξαν ακόμα μία φορά τις μπάρες, με τους διερχόμενους οδηγούς να περνάνε με ενθουσιασμό αντιλαμβανόμενοι ότι το κίνημά μας δεν υποχωρεί, παρά την προσπάθεια τρομοκράτησής του με την τροπολογία της ντροπής στον ΚΟΚ.

Τα διόδια Αφιδνών άνοιξαν για 4 περίπου ώρες πολίτες και εργαζόμενοι της Β.Α. Αττικής, μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων και Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια. Αξίζει να σημειωθεί η προσέλευση νέου κόσμου, που μοίραζε το ενημερωτικό υλικό καθώς και το τελευταίο δελτίο τύπου της επιτροπής μας.

Ο Μανόλης Γλέζος, μια ιστορική μορφή για τον τόπο μας, που σε δύσκολους καιρούς έδωσε ελπίδα αντίστασης κατεβάζοντας τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη, παραβρέθηκε στη συγκέντρωσή μας. 

Η παρουσία  του είχε για εμάς έναν ιδιαίτερο συμβολισμό.

Ο Μανόλης Γλέζος δέχθηκε την υπόσχεση του κινήματός μας ότι, παρά τις εντεινόμενες απειλές τρομοκράτησης, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την κατάργηση της εκχώρησης του δημόσιου πλούτου και των υποδομών της χώρας -μέσω των αποικιοκρατικών συμβάσεων παραχώρησης- στο κατασκευαστικό και τραπεζικό κεφάλαιο (Γερμανούς, Γάλλους, Ισπανούς).
 


Συνεχίζουμε Ενωμένοι

Ο νόμος σας θα καταργηθεί στην πράξη από τους πολίτες, από το δίκαιο και τη μαζικότητα του κινήματός μας