4 Σεπ 2010

Διαδρομή Αθήνα-ΔΕΘ χωρίς (;) διόδια από πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231057337#ixzz0yVkMe7OQ

Σηκωμένες θα επιχειρήσουν να κρατήσουν τις μπάρες των διοδίων καθ' οδόν για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 11 Σεπτεμβρίου τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα πανελλαδικά, ανεβάζοντας το θερμόμετρο των κινητοποιήσεων κατά της πληρωμής τελών διοδίων.

Οι κάτοικοι οι οποίοι συμμετέχουν στις εν λόγω Επιτροπές Αγώνα έχουν προβεί ήδη σε αρκετές κινητοποιήσεις, ενώ κατά καιρούς πραγματοποιούν καταλήψεις επιτρέποντας να περνούν τα αυτοκίνητα ελεύθερα.

Σύμφωνα με «Το Βήμα», στις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό, θα σχηματίσουν κομβόι αυτοκινήτων με προορισμό τον χώρο της ΔΕΘ, ενώ στη διαδρομή δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν σε κανέναν σταθμό διοδίων.

Το κομβόι θα ξεκινήσει από τις Αφίδνες, κρατώντας ανοικτά τα διόδια για όσο χρόνο χρειαστεί προκειμένου να τα περάσει. Το ίδιο θα γίνεται σε κάθε σταθμό διοδίων.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231057337#ixzz0yVkScS8r