30 Οκτ 2017

Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο του Αιγίου για τα διόδια της Πατρών - Κορίνθου

Μεγάλη κινητοποίηση, με μαζική συμμετοχή του κόσμου, στο παλλαϊκό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οι κάτοικοι και οι φορείς του Αιγίου, κατά των αυξημένων διοδίων στην νέα εθνική οδό της Πατρών - Κορίνθου.
Δεκάδες κάτοικοι του Αιγίου, των Καλαβρύτων, αλλά και της γύρω περιοχής συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αγίας Λαύρας όπου και ήταν το ραντεβού της κινητοποίησης.
Στο συλλαλητήριο μετείχαν 16 σύλλογοι και φορείς του Αιγίου, όπως ο Εμπορικός Σύλλογος, αλλά και κάτοικοι της περιοχής που λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν, αναγκάζονται και χρησιμοποιούν καθημερινά τον νέο αυτοκινητόδρομο.
Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στα αυξημένα διόδια που υπάρχουν στην περιοχή, διόδια που ανέρχονται έως και τα 3,20 ευρώ.
Οι κάτοικοι μετά την συγκέντρωση, μετέβησαν στον σταθμό των διοδίων του Ελαιώνα. 
Εκεί μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στον κόσμο για τους σκοπούς της κινητοποίησης τους.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι της Αιγιαλείας, τα διόδια που έχουν επιβληθεί από την Ολυμπία Οδό είναι άδικα για την περιοχή τους και καλούν τους υπευθύνους να δώσουν άμεσα μία λύση, σε συνεργασία πάντα με τους εκπρόσωπους της πολιτείας., η οποία θα πρέπει να επανεξετάσει το θέμα, όπως είπαν.