6 Ιουν 2017

Κάτω τα χέρια από τη ΒΙΟΜΕ!

Αγωνιστικά και αλληλέγγυα στο πλευρό των εργαζόμενων στη ΒΙΟΜΕ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕ


Μετά από τεσσεράμισι  χρόνια λειτουργίας και έξι χρόνια αγώνα από εμάς τους εργαζόμενους στην ΒΙΟ.ΜΕ., η δικαστική εξουσία δεν σταμάτησε ούτε στιγμή τις επιθέσεις τις εναντίον μας.
Και ενώ έχει περάσει μια κατάπτυστη πρόταση για την πτώχευση, και έχει απορρίψει την προσπάθεια των εργαζομένων για να συνεχίσουμε την λειτουργία του εργοστάσιου, έρχεται τώρα να επιβάλει την τμηματική πλειστηρίαση των μέσων παραγωγής· των μέσων που επί τεσσεράμισι χρόνια τώρα θρέφουν δεκάδες οικογένειες. Αυτή είναι η ευθύνη των “έντιμων” δικαστικών που σε κάθε περίπτωση το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να καταστρέψουν ό,τι με τόσο κόπο στήσαμε εμείς οι εργάτες της ΒΙΟ.ΜΕ.
Και το κάνουν αυτό για να μην έχει  την ιδέα καμία άλλη ομάδα εργαζομένων να διανοηθεί να περάσει στην λειτουργία των εγκαταλελειμμένων εργοστασίων.
Για αυτόν τον λόγο καταγγέλλουμε τις δικάστηκες αρχές και τον σύνδικο πτώχευσης, που σε κάθε περίπτωση στέκεται εμπόδιο στην λειτουργία του εργοστάσιου άμεσα από μας τους εργαζόμενους και χωρίς αφεντικά.
Καλούμε εσάς τους συνδικαλιστές, τους εργάτες, τις συλλογικότητες να μας στηρίξετε και να δείξουμε όλοι μαζί πώς αφού

δεν μπορούν αυτοί, μπορούμε εμείς

http://biom-metal.blogspot.gr/2017/06/blog-post.html