30 Μαΐ 2016

ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ

Η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας τις ίδιες γκαιμπελίστικες μεθόδους και τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εφα...ρμόζει με "αριστερή" φρασεολογία και "πόνο ψυχής" ενίοτε, το νεοφιλεύθερο πρόγραμμα της. Στα πλαίσια αυτά και αντιγράφοντας τα πάντα, ακόμα και τον κοινωνικό αυτοματισμό, έδωσαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ στους μεγαλοεργολάβους της διαπλοκής και στους συνεργάτες τους, Γερμανούς,Γάλλους,Ισπανούς και λοιπούς συγγενείς! Τώρα,η είδηση πρέπει να είναι ότι οι 16000 νταλίκες τη μέρα, που χρησιμοποιούν σήμερα τον παράδρομο, προς 11€/διέλευση X 365 μέρες (δηλαδή 66.000.000€ μόνο από έναν σταθμό, αυτό των ΑΦΙΔΝΩΝ στο Δήμο Ωρωπού), θα πάνε στις τσέπες ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, αλλά αυτών που συνεχίζουν να λυμαίνονται με τις αποικιοκρατικές συμβάσεις παραχώρησης τους Εθνικούς μας δρόμους!


Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Συνεχίζουν ως καλοί και υπάκουοι μαθητές το δρόμο των δασκάλων τους περνώντας την τροπολογία σε άσχετο νόμο (συμφωνία μεταξύ ΕΕ και ΙΡΑΚ!!!). Θεσπίζοντας δήθεν "δικαιότερο" σύστημα με τα αναλογικά διόδια, αλλά και εδώ κρύβουν και διαστρεβλώνουν την αλήθεια, οι κοντυλοφόροι υπάλληλοι των μεγαλοεργολάβων!
Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" Σουφλιάς* από το 2007 είχε προβλέψει στη σύμβαση τα αναλογικά διόδια που φυσικά ποτέ δεν έγιναν γιατί δεν συνέφερε. Τώρα λοιπόν ζητάνε ξανά από τις εταιρίες με τη νέα τροπολογία, να κάνουν μελέτες!!! για κάτι που έπρεπε να έχουν εφαρμόσει. ΕΡΩΤΗΣΗ: Η Γερμανία όταν αποφάσισε σοβαρά να κάνει το αναλογικό σύστημα έκανε 9 χρόνια. Eμείς πόσο θα χρειαστούμε πιστεύετε?
Αντιγράφετε άσχημα τις προηγούμενες κυβερνήσεις όταν αυτές έλεγαν ότι "ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ" και αντί αυτού, με νόμους έβαζαν εγγυητή το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ή έδιναν χρήματα από τα ΕΣΠΑ κατευθείαν στους μεγαλοεργολάβους. Μίλαγαν για τους ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ, ποινικοποιούσαν τους αγώνες μας και κάνοντας πλάτες στις εταιρίες οι οποίες ζητούσαν το 20πλασιο σε πρόστιμο σε αυτούς που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΔΙΟΔΙΑ, αυτούς δηλαδή που κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε και καλούσε το λαό να συμμετέχει μαζικά! Από αυτούς σήμερα οι εταιρίες ζητάνε εκατομμύρια ευρώ με διαταγές πληρωμής και Αγωγές. Εσείς φυσικά όχι μόνο δεν έχετε κάνει τίποτα γι αυτούς αλλά τους αφήνετε και προκλητικά ομήρους ώστε να περάσετε χωρίς αντιδράσεις τα νέα δωράκια σας!
Ας κάνουμε τη νέα σούμα 66.000.000€ από τα φορτηγά**. Αν συνυπολογισουμε ότι ο λογαριασμός θα μετακυλήσει στο λαό μέσω της μεγαλύτερης αύξησης στη διακίνηση δηλαδή διόδια, αύξηση σε πετρελαιο κίνησης , βινιέτα, καθώς και την αναμενόμενη αύξηση στο ΦΠΑ τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"...
Αλλά η σούμα δεν περιλαμβάνει μόνο τα φορτηγά, με τα παράπλευρα τα οποία θα γίνουν ΑΜΕΣΑ, γιατί τα αναλογικά θα γίνουν στο πολυ μακρινό μας μέλλον...,εδώ λοιπόν πρέπει να συνυπολογισουμε ότι στους παράπλευρους σταθμούς που θα γίνουν στην ΚΗΦΙΣΙΑ-ΒΑΡΙΜΠΟΜΠΗ-ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ τα 1.200.000 αυτοκίνητα το χρόνο που με βάση τη μελέτη του ΥΠΕΧΩΔΕ αποφεύγουν τα διόδια πηγαίνοντας από τους παράπλευρους δρόμους για να γλιτώσουν το χαράτσι των διοδίων, τώρα θα πληρώνουν "κάτι λίγο, κάτι δίκαιο!!!" στους μεγάλους ευεργέτες μας ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ!!!


Το δίκαιο είναι ΕΝΑ!
Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΙΚΟΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΩΡΑ!

Αν η κυβέρνηση Μαξίμου με "αριστερό" μανδύα, κατάφερε να βαφτίσει το κρέας ψάρι, για να ξεγελάσει το Λαό, είναι αδιανόητο και δεν μπορεί να μετατρέψει τα ψίχουλα σε καρβέλια και να τον εξαπατήσει.....όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος


"Γι αυτό σου λέω ΑΡΗ
ανέβα στο άλογο και έλα σαν πρώτα,
μήπως και πάψει τούτη η χώρα να 'ναι κότα!"

πηγή:Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α. Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Πάρου Αντιπάρου