7 Νοε 2013

Ατύχημα στον καρόδρομο/παράδρομο στην περιοχή των Διοδίων Αφιδνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 07/11/2013

Η Νέα Οδός AE, η εταιρεία που εκμεταλλεύεται -μεταξύ άλλων- το σταθμό διοδίων Αφιδνών, σε ενημερωτικό και διαφημιστικό έντυπο που μοιράζει στην περιοχή της Β.Α. Αττικής, αναφέρει ότι διαθέτει σε τιμή προσφοράς, για ένα χρόνο, κόστος διέλευσης από τον συγκεκριμένο σταθμό μόνο 1.50 ευρώ για τα ΙΧ, αντί του "κανονικού" που είναι 2.10 ευρώ.
Αναφέρει δε χαρακτηριστικά ότι προσφέρει ασφάλεια στις τοπικές μας καθημερινές μετακινήσεις μόνο με 1.50 ευρώ και μας καλεί να τρέξουμε να προμηθευτούμε το σχετικό πομποδέκτη για να ευνοηθούμε από τη μεγάλη "ευκαιρία".

Για άλλη μια φορά όμως, πρόκειται για μεγάλη απάτη και ληστεία σε βάρος των πολιτών, όταν κάνοντας έναν απλό υπολογισμό για το μέσο κόστος μιας οικογένειας -με 4 διελεύσεις ημερησίως- προκύπτει ετήσια επιβάρυνση περίπου ίση με 2150 ευρώ!

Κι όλα αυτά για έναν εθνικό δρόμο που τον πληρώναμε για δεκαετίες, που ολοκληρώθηκε πριν από πολλά χρόνια, ώσπου να γίνει το μεγάλο ντηλ της απάτης των συμβάσεων παραχώρησης μεταξύ εργολάβων και διαπλεκομένου πολιτικού συστήματος (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και λοιποί), κι ώστε 3 χρόνια τώρα να μας ζητούν δυο και τρεις μισθούς ετησίως απλά επειδή γέμισαν την περιοχή μπάρες και σταθμούς διοδίων.

Το δίλημμα που θέτουν είναι πραγματικό:


Ή πληρώνετε ό,τι ζητάμε ή "καλό σας ταξίδι" στον καρόδρομο-παράδρομο για τον παράδεισο...


Η νταλίκα που κατέληξε αιωρούμενη, στο χθεσινό ατύχημα της 6/11/2013, μεταξύ του ασφαλούς εθνικού δρόμου και του καρόδρομου -τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν οι "πληβείοι", οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι με καθημερινό κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους- είναι αδιάψευστος μάρτυρας μιας καθημερινής ζοφερής πραγματικότητας.

Τόση δικαιοσύνη είχαμε να δούμε από το μεσαίωνα...

Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα...


ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ !


Κατεβάστε από ΕΔΩ το Δελτίο Τύπου