24 Ιαν 2013

Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο Πυδνας - Κολινδρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικείμενη λειτουργία διοδίων στο Αιγίνιο!

Η Eπιστολή παραίτησης του Δημάρχου και του Δ.Σ. καθώς και οι υπ’αριθ.: 13-14/2013 αποφάσεις Δ.Σ., εν όψει της επικείμενης λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου :

Προς: Υπουργό Εσωτερικών
κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη

Κοιν.:
1) Γραφείο Πρωθυπουργού
2) Υπουργό Αναπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας Κολινδρού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη λειτουργία του σταθμού διοδίων Αιγινίου που οδηγεί την περιοχή της Πιερίας σε απομόνωση, σε υποβάθμιση, σε οικονομικό μαρασμό και σε ασφυκτικό αποκλεισμό και εκφράζοντας την απόλυτη αγανάκτηση μας για την αδικία που συντελείται σε βάρος του τόπου μας και των κατοίκων της Πιερίας και ειδικότερα της Βόρειας Πιερίας.

Θέτουμε στη διάθεση σας τις παραιτήσεις μας, αναμένοντας και προσδοκώντας να δοθεί οριστική λύση με την κατάργηση του σταθμού διοδίων Αιγινίου.

Ο Δήμαρχος
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι


Περισσότερα:
http://www.newsnow.gr/article/341348/paraitithike-o-dimarxos-kai-to-dimotiko-symvoulio-pydnas---kolindrou-se-endeixi-diamartyrias-gia-tin-epikeimeni-leitourgia-diodion-sto-aiginio.html