1 Ιουλ 2012

Τροχαίο με έναν νεκρό στα διόδια Σπαθοβουνίου

Προσπάθησε να σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε.Νόμιζε πιθανότατα ότι η μπάρα ήταν ανοικτή και δεν έπρεπε να πληρώσει διόδια σε εκείνο το σημείο…

Η μηχανή δεν σταμάτησε και ο θάνατος ήταν τραγικός . Σήμερα νωρίς το πρωί ένας 44χρονος από τη Σπάρτη έχασε την ζωή του όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, προσέκρουσε με τη μηχανή που οδηγούσε επάνω στην μπάρα των διοδίων στο Σπαθοβούνι, επί του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τρίπολης. Οι διερχόμενοιμε τα αυτοκινητά τους αλλά και οι υπάλληλοι του αυτοκινητόδρομου τα έχασαν από το τραγικ’ό γεγονός αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

 Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και ασθενοφόρο, όμως για τον44χρονο οδηγός της μηχανής ήταν ήδη αργά.


Πηγή:
http://korinthostv.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7536.html

=====================================

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν διόδια, όπου η διαχειρίστρια εταιρεία έχει κλειδώσει τις μπάρες (κατά παράβαση των προδιαγραφών ασφαλείας του κατασκευαστή τους) για να αντιμετωπίσει τους οδηγούς που αρνούνται την πληρωμή. Έτσι, εάν για κάποιο λόγο (τεχνικό) κάποιο όχημα πέσει στη μπάρα, ο τραυματισμός του οδηγού μπορεί να είναι έως και θανατηφόρος.
Μία τέτοια εταιρεία είναι η Ολυμπία Οδός ΑΕ.