13 Μαρ 2012

Δήμος Ωρωπού: Στην Τροχαία Αττικής για τα διόδια

Ο δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος, μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, φορείς και εκπροσώπους του κινήματος κατά των διοδίων την Παρασκευή 9 Μαρτίου συναντήθηκαν με τον Διοικητή της Τροχαίας Αττικής στα κεντρικά γραφεία στο Μεταξουργείο σε μια προσπάθεια να αναστείλουν τις όποιες ενέργειες γίνονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις ειδοποιήσεις πληρωμής από την εταιρεία "Νέα Οδός".

Στη συνάντηση έγινε ξεκάθαρο απο την πρώτη στιγμή, όπως επισήμανε και ο Δήμαρχος, ότι "δεν υπάρχει καμία νομιμοποίηση των ενεργειών μέσω των οποίων βάλλονται τα προσωπικά δεδομένα". Μάλιστα οι νομικοί σύμβουλοι της Επιτροπής Αγώνα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έδωσαν περισσότερες διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. Παράλληλα, ο κ. Οικονομάκος μεταξύ άλλων τόνισε πως "οι αγώνες που δίνουμε όλοι για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων μας θα συνεχιστούν προς όλες τις κατευθύνσεις".

Παράλληλα, από την πλευρά του δήμου τονίστηκε ότι “ είναι πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής ότι οι Σταθμοί Διοδίων και τα χαράτσια αδικούν και επιβαρύνουν τους δημότες μας, θεωρούνται απαράδεκτα και δεν έχουν θέση στον τόπο μας. Σε αυτό το δίκαιο αγώνα του Ωρωπιώτικου λαού ο Δήμος είναι ενεργός συμπαραστάτης και αρωγός μέχρι την τελική δικαίωση”.


Πηγή:
http://attikipress.gr/news/other/item/3008-δήμος-ωρωπού-στην-τροχαία-αττικής-για-τα-διόδια