10 Δεκ 2011

ΝΕΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Η Νέα Οδός ΑΕ αφού δεν κατάφερε να τρομοκρατήσει το κίνημά μας με την προσπάθεια κατάσχεσης του αυτοκινήτου μου μετά την εντολή πληρωμής που έχει εκδώσει σε βάρος μου για διελεύσεις 530 ευρώ και αφού πήρε μια πρώτη απάντηση με τη δυναμική κινητοποίηση του κόσμου που απέτρεψαν την κατάσχεση, προχώρησαν σε νέα θρασύτατη επίθεση (ενώ εκκρεμεί ακόμα η απόφαση αναστολής από το δικαστήριο) ζητώντας από όλες τις τράπεζες κατάσχεση των λογαριασμών μου.

Επειδή δεν βρέθηκαν άλλα χρήματα έφτασε στο αναίσχυντο σημείο η Νέα Οδός ΑΕ να δεσμεύσει λογαριασμό που έμπαινε μόνο η σύνταξη της 90χρονης μητέρας μου και ήταν κοινός με εμένα μόνο για βοήθειά της. Το θράσος τους δεν έχει όρια να κατασχέσουν καθαρά συνταξιοδοτικό λογαριασμό 90χρονης που δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Αν νομίζουν ότι με τις κινήσεις τους αυτές -πανικού- θα μας τρομοκρατήσουν κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Μας συσπειρώνουν να αγωνιστούμε πολύ πιο δυναμικά.

Σ. Κοροβέση


Συνεντεύξεις στο Ραδιόφωνο:

Η Σοφία Κοροβέση και ο Στρατής Λουπάτατζης στο Ρ/Σ "Στο Κόκκινο"

Ο Χρήστος Παναγής, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια, μιλά για την προκλητική συμπεριφορά της Νέα Οδός ΑΕ (μετά το λεπτό 15')