2 Μαΐ 2011

Θα μεταφερθεί ανατολικά το «Δεν Πληρώνω»;

Καινούργιο μέτωπο ανοίγει με τα διόδια που ετοιμάζονται να δημιουργηθούν στη Νυμφόπετρα και στη Μουσθένη Καβάλας

Πηγή: "voria.gr"

Καινούργιο μέτωπο ανοίγει με τα διόδια που ετοιμάζονται να δημιουργηθούν στη Νυμφόπετρα και στη Μουσθένη Καβάλας. Τέσσερις Καβαλιώτες σύμβουλοι της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση», με επιστολή τους προς το προεδρείο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, εκφράζουν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις στην οικονομία του νομού.
Στην επιστολή, μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι:
α. Όλοι οι φορείς της Θεσσαλονίκης πιέζουν και επιχειρούν να δρομολογήσουν τη κατάργηση των διοδίων στο ύψος βιομηχανίας ΤΙΤΑΝ Θεσσαλονίκης.
β. Ο βουλευτής κ. Χαντάβας Αθανάσιος του Ν. Γρεβενών με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει πετύχει τη μη δημιουργία άλλου σταθμού διοδίων στην εκλογική του Περιφέρεια και στη διαδρομή από αυτή προς τη Θεσσαλονίκη.
γ. Η δημιουργία δύο συνεχόμενων σταθμών διοδίων στη Νυμφόπετρα Θεσσαλονίκης και στη Μουσθένη Καβάλας θα έχουν ως συνέπεια την οικονομική επιβάρυνση των πολιτών της Περιφέρειας, αλλά και την πρόκληση ενός συγκριτικού μειονεκτήματος για την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. και ιδιαίτερα για το Ν. Καβάλας σχετικά με την τουριστική δραστηριότητα, και μάλιστα συγκριτικά με το Ν. Χαλκιδικής.