17 Μαρ 2011

Ανακοίνωση για το Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στον Ωρωπό (16/3/11) με θέμα τα διόδιαΜε συντριπτική πλειοψηφία ψηφίστηκε στις 16/3/2011 από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού απόφαση με την οποία:

- Η Δημοτική Αρχή  στηρίζει το αίτημα του κινήματος μας για την κατάργηση των διοδίων στην περιοχή μας.

- Στηρίζει το κίνημα της άρνησης πληρωμής διοδίων και θα το καλύψει και νομικά.

- Στηρίζει τον αγώνα των πολιτών με την άρνηση είσπραξης των προστίμων από αυτές τις παραβάσεις του ΚΟΚ και καταδικάζει τις προσπάθειες ποινικοποίησης των αγώνων του κινήματος.

- Αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλίες για συναντήσεις και συσκέψεις και προβολή των αιτημάτων μας στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε κάθε αρμόδιο φορέα.

- Αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την κοινή δράση μας με τους Δήμους Διονύσου, Κηφισιάς και Λυκόβρυσης-Πεύκης για την αποτροπή της εγκατάστασης και των νέων σταθμών διοδίων που προβλέπονται.
___________________________________________

Τη στιγμή που τα δίκαια αιτήματά μας και ο αγώνας μας χαρακτηρίζονται παράνομα και ποινικοποιούνται (ΚΟΚ), ενώ η τροχαία χρίζεται υπάλληλος των εταιριών εκμετάλλευσης των εθνικών μας δρόμων, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συμβάλλει θετικά στην πορεία του κινήματος μας, προασπίζοντας παράλληλα τα δικαιώματά μας.


Κατεβάστε από ΕΔΩ την εισήγηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπου