21 Ιαν 2011

Δημοτική κίνηση ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ": Να ανοίξουμε τις μπάρες στην Αττική Οδό

Δημοτική κίνηση ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
για μια κοινωνία αλληλεγγύης και συμμετοχής

Προς Δημοτικά σχήματα, Κινήσεις Πολιτών, Σωματεία, Επιστημονικούς φορείς και όλους τους ενεργούς πολίτες

Πρόταση συνεργασίας με αφορμή τις αποφάσεις του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαστε βέβαιοι ότι παρακολουθείτε και εσείς με το ίδιο ενδιαφέρον τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων.

Όπως γνωρίζετε στην συνάντηση του που έγινε στην Λαμία στις 15/1/2011
αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στις 6/2 να ανοίξουμε τα διόδια σε όλη την Ελλάδα.

Η δημοτική κίνηση Γαλατσίου ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ θεωρεί ότι θα είχε σημασία δημοτικά σχήματα, κινήσεις πολιτών και φορέων να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας ώστε να ανοίξουμε ταυτόχρονα τις  μπάρες σε όλους τους σταθμούς διοδίων της Αττικής Οδού.

Σε μια εποχή που η φτώχεια και η ανεργία παίρνουν τεράστιες διαστάσεις, σε μια εποχή που η κυβέρνηση του Μνημονίου και η τρόικα του ΔΝΤ, Ε.Ε και ΕΚΤ  επιβάλουν προκλητικά μέτρα ικανοποίησης των συμφερόντων των τοκογλύφων δανειστών του Δημόσιου, των  τραπεζιτών και των  μεγαλοεργολάβων είναι αναγκαίο να συντονίσουμε τα βήματα μας και να αντισταθούμε σε όσα οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στην πλήρη χρεοκοπία.

Σας καλούμε λοιπόν σε μια πρώτη διερευνητική συζήτηση συντονισμού και κοινών πρωτοβουλιών την Τετάρτη 26/1 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Ελλάδος, Σίνα 16.

Ελπίζουμε η συνάντηση μας αυτή να αποτέλεσει ένα πρώτο βήμα συνεργασίας σε μια περίοδο που όλοι μας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ανάλογα προβλήματα.


ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Δημοτική κίνηση Γαλατσίου