24 Ιαν 2011

Δελτίο Τύπου από τη συγκρότηση της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων και Πολιτών Πελοποννήσου ενάντια στα Διόδια

  
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΦΟΡΕΩΝ  ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ  ΕΝΑΝΤΙΑ  ΣΤΑ  ΔΙΟΔΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
(24 - 1 - 2011)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας η Σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής Πελοποννήσου αγώνα ενάντια στα διόδια.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν αρκετοί πολίτες και οι κάτωθι φορείς: Τα Εργατικά Κέντρα Αρκαδίας, Καλαμάτας, Λουτρακίου, ο Δήμαρχος Νεμέας, η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου, η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση στο Μωριά, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Καλαμάτας, η Μαντινειακή Συμπολιτεία, η Κίνηση Συντονισμού Πολιτών Πελοποννήσου, η Ανοικτή Συνέλευση Καλαμάτας, η Εναλλακτική Κοινότητα Τρίπολης, η Παρέμβαση Πολιτών Σπάρτης, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καστορίου, το Σωματείο Ορυχείων - Σταθμών ΔΕΗ Μεγ/λης, ο «Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Εκμεταλευτών Φορτηγών Δ.Χ Αρκαδίας, κ.λ.π όπως επίσης και εκπρόσωποι του Πανελλαδικού Συντονιστικού κατά των διοδίων μαζί με Νομικούς. 
Μετά από γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση στην Σύσκεψη ορίστηκαν οι στόχοι και ο προγραμματισμός δράσης του κινήματος.


Σαν κίνημα πολιτών και φορέων ενάντια στα διόδια διεκδικούμε:

Απορρίπτουμε τις λογικές των καρτών και των ηλεκτρονικών διοδίων.

Στο αγώνα μας αυτό θα συμπορευτούμε και με άλλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα από την σημερινή οικονομική κρίση.

Συγκροτήθηκε Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Πολιτών Πελοποννήσου ενάντια στα διόδια.

Συμμετέχουμε στη επόμενη κοινή δράση όλων των Επιτροπών αγώνα στο Πανελλαδικό Άνοιγμα όλων των σταθμών διοδίων στις 6 Φεβρουαρίου 2011.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΔΙΟΔΙΩΝ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ