27 Δεκ 2010

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε

Οι υπευθυνοι της εταιρίας προκλητικά παραμονές Πρωτοχρονιάς έβαλαν σε επαναλειτουργία τις μπάρες, παρόλη την παλαϊκή απαίτηση για την μη χρήση τους,!
ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ – ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1955 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ!


ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ?
ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ?

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ?
Στο άρθρο 24.1.5(2), εδάφια (i) και (ii), προβλέπεται ότι ο Παραχωρησιούχος( ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.) για να απαιτήσει από το χρήστη που δεν πλήρωσε, την καταβολή πρέπει να έχει πάρει άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιεί κάμερες. Να στείλει στο αρμόδιο Υπουργείο την φωτογραφία των πινακίδων με σημείωση του χρόνου διέλευσης....
Στο ίδιο άρθρο, ρητά αναφέρεται ότι το Δημόσιο (Αστυνομία, Τροχαία και Δ.Ο.Υ.) δεν έχει καμία ανάμειξη στη διαδικασία επιδίωξης είσπραξης του αντιτίμου και της αστικής ποινής, πρόκειται δηλαδή για μια οικονομική διαφορά μεταξύ του ιδιώτη χρήστη και του ιδιώτη ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.


Η μπάρα των ιδιωτικών εταιρειών στα διόδια αντιστρατεύεται και παραβιάζει την ελευθερία μετακίνησής μας στους εθνικούς δρόμους, που προστατεύεται απόλυτα για όσους βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια.Το δικαίωμα αυτό, αφορά Έλληνες πολίτες και αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας και προστατεύεται «απόλυτα» από το άρθρο 7 του Συντάγματος.
Ιδιωτικές κατασκευαστικές εταιρίες, παραβιάζουν τα συνταγματικά μας δικαιώματα και μας χαρατσώνουν ληστρικά.
Σε κάθε περίπτωση η άρνησή μας να πληρώνουμε διόδια και το ανέβασμα της μπάρας για να περάσουμε δεν συνιστά κανένα ποινικό αδίκημα.
- ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
- ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
- ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ, και
- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
(Ούτε δίνουμε το ονοματεπώνυμό μας ή παραλαμβάνουμε οποιοδήποτε χαρτί απ’ τους ανθρώπους των ιδιωτικών εταιρειών).