1 Νοε 2010

Ανακοίνωση

Τελευταία και με αφορμή τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές παρατηρούμε ότι αρκετοί συνδυασμοί και υποψήφιοι ασχολούνται με το ζήτημα των διοδίων στη περιοχή μας και μάλιστα οργανώνονται σχετικές εκδηλώσεις για την ανάδειξή του.

Καταρχάς, είναι θετικό που  τόσοι πολλοί υποψήφιοι θεσμικοί παράγοντες ασχολούνται με το τόσο «καυτό» αυτό πρόβλημα της περιοχής μας. Επειδή οι περισσότεροι -ευτυχώς όχι όλοι- ασχολήθηκαν πολύ πρόσφατα με το πρόβλημα των διοδίων, ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν να ασχολούνται το ίδιο εντατικά και μετά τις εκλογές.

Το κίνημα των κατοίκων  της Β.Α. Αττικής ενάντια στα διόδια είναι ένα ανεξάρτητο κίνημα πολιτών που λειτουργεί εκτός κομματικών και αυτοδιοικητικών σχηματισμών και κατά συνέπεια είναι ευνόητο ότι δεν στηρίζει κανένα τέτοιο σχηματισμό.

Σαν κίνημα λοιπόν και για τους προφανείς λόγους που προαναφέραμε δε συμμετέχουμε ως Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής σε καμιά από τις εκδηλώσεις των αυτοδιοικητικών σχημάτων ενάντια στα διόδια που πραγματοποιούνται αυτή τη περίοδο.

Βεβαίως αποτελεί αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα  συμπολιτών μας που συμμετέχουν στο κίνημα μας, αλλά και στη Συντονιστική Επιτροπή, να παρευρίσκονται και να στηρίζουν ανάλογες εκδηλώσεις στις οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τα ατομικά τους πιστεύω και προτιμήσεις.

Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής
ενάντια στα Διόδια