8 Απρ 2010

Ανάσταση στο κρατητήριο επειδή δεν πλήρωσε διόδια..

Αρνήθηκε να πληρώσει το αντίτιμο των διοδίων στην Ελευσίνα και κατέληξε στο κρατητήριο. Ο λόγος για τον κ.Τάσο Παπαδημητρίου ο οποίος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, δήλωσε στην υπάλληλο των διοδίων Ελευσίνας, που ανήκει στην κοινοπραξία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., ότι αρνείται να πληρώσει το αντίτιμο.
Παρόλα αυτά, της ζήτησε να κρατήσει τα στοιχεία του και τον αριθμό της πινακίδας του. Ωστόσο, η υπάλληλος παρεμπόδισε τον συμπολίτη να περάσει ακόμη και μετά την καταγραφή του αριθμού της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αρνούμενη να σηκώσει την μπάρα και βάζοντας έναν κώνο πίσω από το αυτοκίνητο του.
Από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια, ειδοποιήθηκε η τροχαία η οποία όμως έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση ενώ ο οδηγός μαζί με τη σύζυγό του, βρίσκονταν στον χώρο των διοδίων με ανθρώπους της εταιρείας.
Μετά από παράνομη κατακράτηση περισσότερο της μιας ώρας, τόσο του Τάσου Παπαδημητρίου, όσο και της γυναίκας του, από τους ανθρώπους της εταιρίας, στο σημείο έφτασε η αστυνομία. Ο κ.Παπαδημητρίου, αφού έδωσε τα στοιχεία του, ζήτησε από τα αστυνομικά όργανα να κάνει μήνυση εναντίον τόσο της υπαλλήλου, του υπευθύνου προϊσταμένου των διοδίων όσο και κατά παντός υπευθύνου για παράνομη κατακράτηση. Στη συνέχεια, μετέβησαν όλοι στο αστυνομικό τμήμα Μάνδρας.
Ο κ. Παπαδημητρίου υπέβαλε την μήνυση του. Εκεί και η εταιρία προέβη σε μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση…
Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο οδηγός να κρατηθεί μέχρι αργά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.
Για την υπόθεση, έχει οριστεί τακτική δικάσιμος.