4 Μαρ 2010

ΠΡΟΣ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.


Επιτροπές Ακρίβεια-Στοπ

ΠΡΟΣ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.
ΚΟΙΝ: ΜΜΕ
Email: akribeia.stop.thessalonikis@gmail.com
Τηλ. 6974 479243
Πληροφορίες: Νούλας Νικόλαος

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ


Αξιότιμοι κύριοι
Οι επιτροπές πολιτών Ακρίβεια-Στοπ διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη στις 20/3 και ώρα 12.00 μ στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), Στρατηγού Καλλάρη 5, ημερίδα δημόσιας αντιπαράθεσης με θέμα :
««Αποκοπή της Ελλάδας στα δύο για μήνες μετά το δυστύχημα των Τεμπών:
· Αναζήτηση των αιτίων του δυστυχήματος - διερεύνηση ευθυνών
· συνέπειες της αποκοπής της χώρας σε κοινωνικές ομάδες και επαγγελματικές κατηγορίες
· αίτημα για αναστολή λειτουργίας των διοδίων της χώρας όσο τα Τέμπη είναι κλειστά»
Στην εν λόγω ημερίδα έχουν κληθεί εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων, καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι επαγγελματικών ομάδων και εκπρόσωποι επιτροπών πολιτών που θέτουν το ζήτημα της αναστολής λειτουργίας των διοδίων.
Οι επιτροπές Ακρίβεια Στοπ έχουν τοποθετηθεί δημόσια για τα παραπάνω θέματα (περισσότερες πληροφορίες στο www.akribeia-stop.gr).
Στόχος της ημερίδας δεν είναι η αναπαραγωγή των δικών μας απόψεων αλλά η διεξαγωγή ενός υγιούς, δημόσιου και δημοκρατικού διαλόγου ο οποίος μόνο του στόχο έχει την αναζήτηση της αλήθειας και την προστασία των συμφερόντων των πολιτών.
Επειδή για το θέμα παρουσιάζεται έλλειμμα στην ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τις αιτίες της αποκοπής της χώρας στα δύο αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης των συνεπειών, σας καλούμε να συμμετέχετε στο πάνελ της ημερίδας με τοποθέτηση πάνω στο θέμα: «αίτια του δυστυχήματος στα Τέμπη και συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας»
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.