27 Απρ 2017

Περιφέρεια Αττικής: Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε…..

Στη χθεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας δηλ. οι συριζαίοι, προσπάθησαν να μας πείσουν ότι πάγια θέση τους είναι η κατάργηση των διοδίων κλπ.
 Άσχετα αν ο αρχηγός τους κόβει κορδελίτσες στους δρόμους απ' όπου πάλι θα θησαυρίσουν οι εργολάβοι.
Πόσο γρήγορα ξεχάστηκε η θέση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι δρόμοι είναι κοινωνικό αγαθό, ανήκουν στο λαό ……
Κατ΄αρχήν γεννιέται το ερώτημα για ποιο λόγο επιθυμεί η πλειοψηφία ν΄αλλάξει την ήδη υπάρχουσα απόφαση από το 2014. 
Δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση να τους πιστέψουμε, αν είχαν πρόθεση να επικαιροποιήσουν την προηγούμενη απόφαση και να ηγηθούν καμπάνιας, κινητοποιήσεων κλπ με σκοπό την αποτροπή νέων διοδίων αλλά και να ενισχυθεί ο αγώνας για την κατάργηση των ήδη υπαρχόντων σε Αφίδνες, Ωρωπό κλπ
Αντ΄αυτού ,μια απόφαση «σούπα»  χωρίς αιχμές και αιτήματα, χωρίς κάλεσμα αντίστασης, μετατρέποντας την αρχική απόφαση του 2014 από καθόλου διόδια στην Αττική σε αναλογικά "δίκαια" διόδια!

‘Αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε, γιατί οι εργολάβοι είναι οι εθνικοί ευεργέτες!

Δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησε η Συντονιστική Επιτροπή Β.Α Αττικής ενάντια στα διόδια, με τις επιτροπές αγώνα  Ωρωπού, Διονύσου και Κηφισιάς




Ακολουθεί η παρέμβαση του συναγωνιστή Διονύση Σωτηρόπουλου (που μας εκπροσώπησε) του πρώτου ανθρώπου που δέχθηκε τους εισαγγελείς και τις δυνάμεις των ΜΑΤ στο σπίτι του, για κατάσχεση του αυτοκινήτου του για 500€ διόδια το 2010 που με το 20πλασιο πρόστιμο που εισπράττουν οι εταιρείες όπως ορίζει μέχρι σήμερα ο νόμος  ξεπέρασε τα 10.000€.  
                            



 ΔΕΝ  ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ  ΑΝ  ΔΕΝ  ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ

 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  ΔΡΟΜΟΙ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ