27 Απρ 2017

Χ.Σπίρτζης: Ο νόμος Βορίδη θα καταργηθεί όταν πρέπει!!!!!



Εξαιρετικά αποκαλυπτικός, κυνικός, λαϊκιστής εμφανίστηκε ο υπουργός κ.Σπίρτζης.
Μοίρασε «καθρεφτάκια» στους ιθαγενείς-πολίτες της Β.Α.Αττικής λέγοντάς τους ότι εντός Δήμου θα κυκλοφορούν ελεύθερα δηλ. για να πας στον γείτονα δεν πληρώνεις!!
Αν όμως πας σε νοσοκομείο, σε φροντιστήριο το παιδί σου, στην εφορία κλπ.   Ξηλώσου…
Όσο για τους ιθαγενείς- πολίτες Δήμου Κηφισιάς και Διονύσου (εκτός απ το κατάπτυστο ειρωνικό σχόλιο -του Κρυονεριώτη υπουργού - ως προς την οικονομική τους κατάσταση) μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι γιατί δεν θα μπουν πλευρικά διόδια (σε προηγούμενη ομιλία του είχε πει ότι αυτό θα γίνει το 2019) αλλά μόνο ηλεκτρονικά!!!!
Μας ταΐζετε κουτόχορτο?

 Ο πολιτικός αμοραλισμός θριάμβευσε για άλλη μια φορά όταν απαντώντας στο αίτημα όλων των διωκόμενων και μη, αγωνιστών και αγωνιστριών του κινήματός μας, ως προς τη κατάργηση του νόμου Βορίδη, είπε: “Θα καταργηθεί όταν πρέπει”!!!
Επανέλαβε δε πολλές φορές ότι πάντα έρχεται σαν μάρτυρας υπεράσπισης στις δίκες και κατ αυτόν τον τρόπο δεν καταδικάζονται οι πολίτες.
Τέλος συνέστησε στους παρευρισκόμενους να προσέξουν τη ψήφο τους!

-Τι εννοείτε «θα καταργηθεί όταν πρέπει» κ.υπουργέ?
-Μήπως προεξοφλείτε την παραμονή σας στο υπουργείο απ άπειρον?
-Μήπως κι αυτό έχει να κάνει με την κρυφή ατζέντα στις αποικιοκρατικές συμβάσεις που ποτέ δεν καταγγείλατε, αντίθετα συνεχίζετε από κει που άφησαν το έργο τους οι προηγούμενοι?
-Μήπως εκβιάζετε τη ψήφο μας κρατώντας μας ομήρους υπό τον φόβο διώξεων?
-Μήπως γιατί πρέπει να ζούμε με το φόβο για οποιαδήποτε αντίδρασή μας?