27 Απρ 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΩΡΩΠΟΥ - ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΚΗΦΙΣΙΑΣ



Κατά την τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβούλιου Αττικής στις 24-4-2017, κατεβαίνοντας από το βήμα ο εκπρόσωπός μας μετά το τέλος της παρέμβασής του, δέχθηκε φραστική επίθεση και προσπάθεια εκφοβισμού από την Περιφερειάρχη κ. Δούρου.
Προσκλήθηκε-από την ίδια - στο έδρανό της και «επέπληξε» τον ομιλητή μας. 
 
Απευθυνόμενη σε αυτόν, εξαπέλυσε έμμεσες απειλές του στυλ που δουλεύεις εσύ, τι γραμματικές γνώσεις έχεις, επαναλαμβάνοντας δύο και τρεις φορές, παίρνοντας την απάντηση που αρμόζει.
«Δεν έχει σημασία ούτε που δουλεύω ούτε τι γραμματικές γνώσεις έχω, αλλά αυτά που λέμε και κάνουμε για την κατάργηση των διοδίων». Μετά από έναν σχετικά έντονο διάλογο η κ. Δούρου απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο μας του είπε « τι είναι αυτά που λες, σήκω και φύγε ρε, βγες έξω» για να πάρει την απάντηση ότι «αυτά που λέει δεν είναι ούτε εκφράσεις αριστεράς, ούτε ευγενικά».
Παρούσα στην όλη συζήτηση και η κ. Στεργίου, που προσπάθησε «να σώσει» την κατάσταση αλλά μάταια και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καραμέρος.

Οι επιτροπές αγώνα Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού καταγγέλλουν την συμπεριφορά της κ. Δούρου απέναντι στον εκπρόσωπο μας και δηλώνουν ότι δεν φοβόμαστε. Τα κινήματα ξέρουν να διεκδικούν αλλά και να «τιμωρούν».