8 Μαΐ 2018

Ο Σπίρτζης επιβεβαίωσε την παραμονή των διοδίων στον Ωρωπό

Από το 2022 και μετά η χιλιομετροχρέωση
Ουδείς έγινε σοφότερος για τα διόδια στη συζήτηση που διοργάνωσε, την Κυριακή 29 Απριλίου, η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού, με ομιλητή τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη, στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων.
Σε μια εκδήλωση, όπου οι προσδοκίες ήταν ιδιαίτερα αυξημένες και όλοι ανέμεναν ότι ο κ. υπουργός θα έδινε λύσεις στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ωρωπού, με τα δύο μετωπικά και έξι πλευρικά διόδια, τελικά αρκεστήκαμε σε μια καθαρά κομματική προεκλογική συγκέντρωση γνωριμίας του κ. Σπίρτζη με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή. Μια συζήτηση, που διήρκησε τρεισήμισι ώρες και  κατά την οποία πολλοί ομιλητές ζήτησαν μετ’  επιτάσεως την κατάργηση των διοδίων.
Επί της ουσίας ο κ. Σπίρτζης ήρθε στον Ωρωπό για να αναπτύξει τις θέσεις της κυβέρνησης για τις  υποδομές και το τι επιθυμεί να πράξει για την αλλαγή των λεόντειων συμβάσεων που υπέγραψαν η «επάρατη» Νέα Δημοκρατία και το «κακό βαθύ» ΠΑΣΟΚ. Ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι εάν επιστρέψει η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τότε όλη η προσπάθεια της σημερινής κυβέρνησης να διορθώσει τις συμβάσεις με τους παραχωρησιούχους θα πέσει στο κενό. Άρα η λύση είναι μια: η επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ.............
εδώ η συνέχεια του άρθρου της "apopsi-tora.gr"