5 Δεκ 2017

Αναβάλλονται οι πλειστηριασμοί στην Αττική για αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Αποχή από τους πλειστηριασμούς ψήφισαν οι συμβολαιογράφοι Θεσσαλονίκης έως της 28 Ιανουαρίου 2018

Την αναβολή των αυριανών πλειστηριασμών στο λεκανοπέδιο Αττικής (περιφέρειες Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιά) αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, λόγω της επίσημης επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου και των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας που θα ληφθούν.

Την καθολική αποχή τους από τους πλειστηριασμούς μέχρι τις 28 Ιανουαρίου του 2018 αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι του Εφετείου Θεσσαλονίκης, μετά τη συνέλευση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας, στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, από τις συνολικά 220 ψήφους, οι 175 ήταν υπέρ της αποχής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το απόγευμα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, συγκεντρώθηκαν επί της οδού Καλαποθάκη, προκειμένου να ζητήσουν την παράταση της αποχής από τους συμβολαιογράφους.Μετά και την επίσημη απόφαση, οι  διαδηλωτές την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

Την ίδια ώρα με προσφυγή της στο ΣτΕ συμβολαιογράφος ζητεί την έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία θα παγώνουν τόσο οι ηλεκτρονικοί όσο και οι φυσικοί πλειστηριασμοί.