2 Μαρ 2017

Κανονικά θα πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι του Ωρωπού για μετακίνηση από και προς την Αθήνα!

Κακά Μαντάτα για τα ΔΙΟΔΙΑ και δια στόματος υπουργού!

1. Κανονικά θα πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι του Ωρωπού για μετακίνηση 
από και προς την Αθήνα...(2.05' )  --δεν θα πληρώνουν ΜΟΝΟ στις εντός του Δήμου μετακινήσεις!!!!
2. Νέα διόδια μέχρι το τέλος του 2018 σε Μεταμόρφωση, Βαρυμπόμπη και Αγ. Στέφανο, αλλά με ηλεκτρονικό αυτοματοποιημένο σύστημα, χωρίς εργαζόμενους και κουβούκλια διοδίων, για να αποφευχθούν και οι κινητοποιήσεις! (3.47')
3. Μόνο από τα διόδια Αφιδνών, πάνω από 100.000€ την ημέρα στις τσέπες των εργολάβων, με την απαγόρευση διέλευσης των φορτηγών απο το παράπλευρο δρόμο... Ο κοινωνικός αυτοματισμός και η μετακύληση του κόστους στα αγαθά που θα μεταφέρονται, καλά θα κρατεί (3.22')
4. Φυσικά- όσο είναι ο Αλέξης ο Τσίπρας Πρωθυπουργός -δεν θα έχουμε αρνητικές εξελίξεις και σε αυτό το θέμα.. , είπε μάλλον απευθυνόμενος προς τους Εργολάβους ο υπουργός για την ΝΕΑ "ΑΜΟΙΒΑΙΑ" ΕΠΩΦΕΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ !!! (4.01')
5. Μην ανησυχείτε θα κάνουμε και παράδρομο απο την Μεταμόρφωση μεχρι το Καπανδρίτι, για εσάς που δεν έχετε λεφτά! (5.25')
6. Ηλεκτρονικά διόδια ή αλλιώς Φακέλωμα πολιτών (ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ μη το προσπερνάτε έτσι απλά!)
7. Ραντεβού στις 9/3 στις δικαστικές αίθουσες, της Ευελπίδων για την εκδίκαση 17 συμπολιτών μας. (7,28')

**Θα έχουμε και "μείωση των διοδίων" για να μην ξεχνάμε και το γνωστό ανέκδοτο που βγάλαμε απο την εποχή του Μαγκριώτη! (5.50')
Για την Αττική Οδό που ΔΕΝ έχει ξεχρεωθεί ακόμη και ΔΕΝ είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος , εεε εκεί ΔΕΝ ζητάμε τίποτα , είναι όλα καλά!!!
Και τα φορτηγά που κινούνται στην λεωφόρο Συγγρού, στην Βουλιαγμένης ή την Κηφισίας, χωρίς να πληρώσουν διόδια, δεν πειράζει, θα πληρώνουν αλλού .... (αυτό για να τρολάρουμε και εμείς λίγο, οχι μόνο ο υπουργός και οι κλακαδόροι του)




- ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΙΟΔΙΑ 
- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ή ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ 
και την ΒΟΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ μόνο αυτή είναι η επιλογή μας!