10 Φεβ 2015

Και φυσικά, όπως πάντα...παρά τα πανάκριβα διόδια η Εθνική Οδός κλείνει με το παραμικρό (στην κυριολεξία) χιόνι!

Προβλήματα από την πυκνή χιονόπτωση στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας
Μάχη για να μείνει ανοιχτός ο δρόμος - Δείτε φωτογραφίες - Δίπλωσε νταλίκα στη γέφυρα της Ριτσώνας - Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική και με γερανό κατάφεραν να τραβήξουν το όχημα και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία Έντονη είναι η χιονόπτωση κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, με αποτέλεσμα τα μηχανήματα να μην προλαβαίνουν να καθαρίσουν το οδόστρωμα, ενώ την ίδια ώρα η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, το πιο σοβαρό πρόβλημα παρουσιάστηκε στη γέφυρα της Ριτσώνας στις 14:00 το μεσημέρι, όπου εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης, δίπλωσε νταλίκα.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική και με γερανό κατάφεραν να τραβήξουν το βαρύ όχημα κι έτσι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.


Νωρίτερα, στην έξοδο της Θήβας στο ρεύμα προς Λαμία σημειώθηκε ουρά χιλιομέτρων από φορτηγά και νταλίκες, που ήταν στη δεξιά λωρίδα και περίμεναν για να βγουν στον παράδρομο της εθνικής για να αποφύγουν τα μετωπικά διόδια.

Η έντονη χιονόπτωση στην Υλίκη, στο Ακραίφνιο και στο Μαρτίνο ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τους οδηγούς που κινούταν με μεγάλη δυσκολία και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού.


Πηγή:
http://www.protothema.gr/greece/article/450346/edoni-hionoptosi-stin-athinon-lamias-diplose-dalika-/