1 Φεβ 2015

Μυρίζει… «μπαρούτι» και πάλι στα διόδια του Ακτίου - Τέλος στις εκπτώσεις λέει η εταιρία

Για κινητοποιήσεις κάνει λόγο ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας, με ανακοίνωσή του, σε περίπτωση που αλλάξει το καθεστώς διέλευσης στα διόδια του Ακτίου, τονίζοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα γίνεται καμία έκπτωση όπως τώρα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν.

Αυτός ήταν και ο φόβος όσων διέρχονται καθημερινά από τα διόδια προκειμένου να μεταβούν στις εργασίες τους, αφού αυτό θα αποτελέσει ένα ακόμα πλήγμα στην οικονομία των νοικοκυριών.

Σε επαφή που είχε ο σύλλογος με τους υπευθύνους των διοδίων του Ακτίου, όπως τονίζει, έλαβε απάντηση ότι τουλάχιστον έως και τον Φεβρουάριο δεν θα αλλάξει κάτι για τα όσα ισχύουν έως τώρα, ενώ έγινε λόγος για μια έξυπνη κάρτα, κάτι που πρόκειται να ισχύσει για όλα τα διόδια ιδιοκτησίας της εταιρίας.


Από τα διόδια των Μαλγάρων υπήρξε ενημέρωση στην οποία γίνεται λόγος ότι δε θα υπάρξει καμία έκπτωση και το «έξυπνο» της κάρτας είναι ότι αντί για το αντίτιμο των 3 ευρώ (μέχρι στιγμής) θα χρεώνεται η προπληρωμένη κάρτα με το ίδιο ποσό, όπως τονίζει ο Σύλλογος αναφερόμενος στην απάντηση που έλαβε.

«Επειδή το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς που ξεκίνησε την 1/1/2015 με την απόλυση ΟΛΩΝ των εργαζομένων και έχει δείξει την αναλγησία του ζητούμε» όπως τονίζεται από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας «Να μην τολμήσουν να αυξήσουν το κόστος διέλευσης για ένα έργο που ο ελληνικός λαός έχει χρυσοπληρώσει και κανονικά θα έπρεπε η διέλευση να είναι δωρεάν».

Καλούν τέλος όλους τους εργαζομένους, αγρότες και όσους χρησιμοποιούν συχνά την υποθαλάσσια, να είναι σε εγρήγορση ώστε «να ανατρέψουμε τα σχέδια της εταιρείας για περισσότερα κέρδη εις βάρος μας» ενώ προειδοποιούν κάθε υπαίτιο ότι «θα οργανώσουμε αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο χώρο των διοδίων, εάν εφαρμόσουν αυτές τις ανάλγητες αποφάσεις».


Πηγή:
http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/tabid/142/articleId/109286/Default.aspx