11 Σεπ 2014

Πόλεμος για τα διόδια στη Φθιώτιδα. Ανεπιθύμητος ο Χρυσοχοΐδης

Καζάνι που βράζει η τοπική κοινωνία στη Φθιώτιδα για τα διόδια που "ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια"


Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων έλαβε χώρα χθες το βράδυ στη Λαμία, όπου συμμετείχαν όλοι οι φορείς και στο οποίο κήρυξαν ανεπιθύμητο τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών στη Φθιώτιδα.

Οι τοπικοί άρχοντες έφτασαν σε αυτή την απόφαση, μετά την προκλητική ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, με την οποία ο κ. Χρυσοχοΐδης, προσπαθώντας να αντικρούσει τη θύελλα αντιδράσεων για τα διόδια στη Φθιώτιδα, επέρριψε τις ευθύνες για τον αποκλεισμό των Θερμοπυλών και της Αλαμάνας στις τοπικές αρχές και όχι στα διόδια.

Στο συμβούλιο αποφασίστηκε επίσης, από πλευράς των τοπικών αρχών, η δυναμική και σε όλα τα επίπεδα απάντηση στον κ. Χρυσοχοΐδη, ενώ μερικοί δεν δίστασαν να μιλήσουν ακόμα και για μπουλντόζες, αφού όπως είπαν χαρακτηριστικά "έχουμε πόλεμο και στον πόλεμο χρησιμοποιείς όλα τα όπλα που έχεις."

Ο νέος δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης δήλωσε: "Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης είναι ανεκδιήγητος και ανεπιθύμητος στην περιοχή μας. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να μην κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες ο Υπουργός που δεν προλάβαινε να διαβάσει τα μνημόνια, αλλά τα ψήφιζε..."


Πηγή:
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/polemos_gia_ta_diodia_sth_fthiwtida_anepithumhtos_o_xrysoxoidhs.3019832.html