21 Δεκ 2011

«Casus belli» Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΝΙΑΊΟ ΜΈΤΩΠΌ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ:  Διονύσου,Λυκόβρυσης-Πευκης και, Ωρωπού καθώς και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ και η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΔΙΟΔΙΑΣήμερα, ο αγώνας ενάντια στα διόδια της απάτης βρίσκεται σε κομβικό σημείο.

Ενώ οι εταιρείες δεν εκτελούν σχεδόν κανένα έργο, συνεχίζουν σκανδαλωδώς να εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ από τα διόδια και επιπλέον, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους  πολίτες που σηκώνουν καθημερινά τις μπάρες της αδικίας !
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! 

Οι πολίτες, οι κάτοικοι και εργαζόμενοι της ΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ θα είμαστε παντού και όπου χρειαστεί, αποφασισμένοι και με αλληλεγγύη μέχρι να φύγουν.

Συνεχίζουμε πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά!


Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσαν....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣήμερα τις 21/12/2011, στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Μαλακάσας πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση των δημάρχων, Ωρωπού Γιάννη Οικονομάκου, Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη , Λυκόβρυσης-Πεύκης Δημήτρη Φωκιανού, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού και της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων και Φορέων ΒΑ Αττικής ενάντια στα διόδια με θέμα το Συντονισμό δράσεων. 

Συμφωνήθηκαν:

·       Κοινό Μέτωπο του αγώνα ενάντια στα διόδια.

·       Κοινή Συμμετοχή στην κινητοποίηση που διοργανώνεται στις 23/12 στα διόδια Αφιδνών.

·       Στήριξη των Κατοίκων στον αγώνα τους ενάντια στα διόδια.

·       Κοινή Συνάντηση με τον υπουργό  Δικτύων και Υποδομών.

·       Συντονισμός για επόμενες δράσεις.


ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ.