28 Οκτ 2011

Οι κάτοικοι της περιοχής των Αφιδνών είπαν το ΟΧΙ

Οι κάτοικοι της περιοχής των Αφιδνών είπαν ΟΧΙ σήμερα στην εκτέλεση οποιασδήποτε απόφασης που καταληστεύει και τρομοκρατεί. Αστραπιαία και μαζικά συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της συμπολίτισσας μας και απέτρεψαν πανηγυρικά την εκτέλεση της αποτρόπαιης αυτής πράξης.
 Και έτσι θα κάνουν σε οποιαδήποτε μελλοντική παρόμοια περίπτωση, αν υπάρξει.




Ληστεύουν το εισόδημά μας, την ασφάλεια μας, την αξιοπρέπεια μας. Θέλουν να μπουν και στα σπίτια μας.
 Σήμερα πήραν την απάντησή τους.

Ας ξανακοπιάσουν. Θα είμαστε πάλι εκεί. 
ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ.

Οι κάτοικοι ΒΑ Αττικής ΔΕΝ είναι αγανακτισμένοι. 
Είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.
ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Για κάθε ειδοποιητήριο πληρωμής  που στέλνεται σε συμπολίτη μας ξεχωριστά, θα ανοίγουν τα  διόδια για  πολλές ώρες. Η ζημιά της εταιρείας θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το προσδοκώμενο όφελος της.
Καμία νέα διαταγή πληρωμής δεν θα περάσει!

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΟΔΟ ΑΕ.



Η εγκατάσταση διοδίων στην περιοχή μας έχει αναστατώσει τις ζωές μας, έχει υποβαθμίσει την περιοχή μας, έχει μειώσει το οικονομικό μας επίπεδο.
Μας λένε εδώ και δύο χρόνια ότι θα πρέπει να πληρώνουν οι πολίτες διόδια για να ολοκληρωθούν τα έργα κατασκευής των εθνικών μας δρόμων.
Τα έργα σταμάτησαν, οι πολίτες εξακολουθούν να πληρώνουν.
 Υπέρ ποιανού?
Όταν είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι εταιρείες οδηγούνται σε κλείσιμο, έχοντας τσεπώσει τεράστια κέρδη χωρίς να κάνουν τίποτα.
Όταν ακόμα:
·       Εκκρεμούν αποφάσεις από το ΣτΕ για τη συνταγματικότητα του νόμου.
·       Εκκρεμεί απάντηση από την Αρχή προσωπικών δεδομένων για τη νομιμότητα της χρήσης των καμερών.

Η Νέα Οδός Α.Ε. τον τελευταίο καιρό στον πανικό της κατάρρευσής της κάνει σπασμωδικές κινήσεις προσπαθώντας να εδραιώσει την καταδικασμένη και αστήριχτη ύπαρξη της.
Από τη μια  μεριά ο κ. Λαμπρόπουλος (ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και πρώην στέλεχος της Ν. Οδού Α.Ε.)  προσπαθεί να μας πείσει για την ορθότητα της απόφασης να πραγματοποιήσει μία ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία- την εγκατάσταση σταθμών διοδίων σε παράδρομους!!!- και  από την άλλη  η εταιρεία έχει εξαπολύσει τα μεγάλα μέσα των καιρών. Την τρομοκρατία!
Έστειλε ειδοποιητήριο πληρωμής σε κάτοικο της περιοχής μας για διελεύσεις αξίας 530 €. Το ειδοποιητήριο δεν πληρώθηκε εντός 15 ημερών και  έστειλε διαταγή πληρωμής με το ποσό των 10.600€, ως εικοσαπλάσιο των  530€.
Η συγκεκριμένη αστήριχτη απαίτηση για τις διελεύσεις έγινε 
1) με κατάθεση  φωτογραφιών που καμία από αυτές δεν αποδείκνυε ότι η συγκεκριμένη κάτοικος δεν πλήρωνε τις διελεύσεις της. 
2) Κατέθεσε  φωτογραφίες με τον αριθμό ενός οχήματος, που περιγράφεται διαφορετικά σαν μάρκα και χρώμα σε πολλές από τις περιπτώσεις 
3) Δεν υπήρχε πουθενά απόδειξη υπογεγραμμένη ότι ένα από δύο συναλλασσόμενα μέρη δέχεται την χρέωση, έτσι ώστε να πιστοποιηθεί αποδεκτό και από τα δύο μέρη χρέος, όπως συνηθίζεται στις περιπτώσεις κάθε διαταγής πληρωμής.

Η κάτοικος της περιοχής μας, που δέχτηκε αυτή την αστήριχτη επίθεση από την μεριά της Νέας Οδού, προσέφυγε στα δικαστήρια κάνοντας ανακοπή, η οποία θα εκδικαστεί το Μάρτιο του 2013 και παράλληλα άσκησε ασφαλιστικά μέτρα για την μη εκτέλεση κατάσχεσης,  μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου το 2013.
Η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων έγινε στις 24 Οκτωβρίου και πριν εκπνεύσει η προθεσμία κατάθεσης γραπτών σημειωμάτων των συνηγόρων (31/10/2011), για να εξεταστεί η υπόθεση, η Νέα Οδός Α.Ε. στις 27/10/2011 (προ εορταστικού τριημέρου) προχωράει σε εκτέλεση κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων της κατοίκου των Αφιδνών!  
Έτσι λοιπόν για το ποσό των 530€ και πριν ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία, η Νέα Οδός θέλει να προχωρήσει 
σε κατάσχεση αυτοκινήτου!

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
Οι κάτοικοι ΒΑ Αττικής ΔΕΝ είναι αγανακτισμένοι. 
Είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.

ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!