3 Αυγ 2011

Πάτρα: Καμία δέσμευση απο το Υπουργείο για την Ολυμπία Οδό

Ανήσυχος ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών

Περισσότερο ανήσυχος, απ’ ότι όταν προσήλθε, εξήλθε από τη σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών για το θέμα της Ολυμπίας Οδού ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς, μετά από τη συζήτηση που έγινε υπό τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Μαγκριώτη. Ο Δήμαρχος Πατρέων παρουσίασε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης το ψήφισμα της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, το οποίο και παρέδωσε στον κ. Μαγκριώτη. Στο ψήφισμα στηρίχθηκε και η τοποθέτησή του, ζητώντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις από την πλευρά του Υπουργείου για το μέλλον του έργου.

Στη σύσκεψη δεν διατυπώθηκε καμία δέσμευση από την πλευρά της Κυβέρνησης για συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργειών που να εγγυώνται την επανέναρξη του έργου, καθώς υπήρξε μόνο μια γενική ενημέρωση για διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα.

Στη συνάντηση έγινε παραδεκτό από όλες τις πλευρές πως η ισχύουσα σύμβαση του έργου είναι εξαιρετικά αδύναμη και, με δεδομένο ότι οι εργασίες έχουν σταματήσει και έχει διακοπεί η εργασία του προσωπικού, ο προβληματισμός είναι έκδηλος για το άμεσο και απώτερο μέλλον ενός από τα πλέον κρισιμότερα έργα για την Δυτική Ελλάδα...


Περισσότερα:
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/82180