27 Ιαν 2011

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ - 27/01/2011

Οι εργαζόμενοι στο Διεθνές Αντικαρκινικό Ινστιτούτο στο Καπανδρίτι, οι οποίοι διαμένουμε σε διάφορα μέρη της Αττικής και καθημερινά διασχίζουμε τα διόδια των Αφιδνών, δηλώνουμε την ενεργή δράση και συμμετοχή μας στο αγώνα των φορέων και κατοίκων της Β.Α. Αττικής.
Από την αρχή αυτού του αγώνα, αρνούμαστε να πληρώσουμε τα διόδια σε καθημερινή βάση και σηκώνουμε τις μπάρες, γιατί πιστεύουμε ότι οι ελληνικοί δρόμοι έχουν κατασκευαστεί από τα χρήματα του κάθε Έλληνα φορολογούμενου πολίτη και γι’ αυτό πρέπει να μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε ελεύθερα.

Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς της κυβέρνησης και στην τρομοκρατία διαφόρων ιδιωτικών εταιρειών με αποκλειστικά κερδοσκοπικούς σκοπούς και εκμετάλλευση των εργαζομένων.
 
Απαιτούμε άμεση ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ εντός του νομού Αττικής κι ενώνουμε τη φωνή μας με τους κατοίκους και άλλων περιοχών για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια.
 
Συμμετέχουμε τον Πανελλαδικό Άνοιγμα όλων των σταθμών διοδίων στις 6 Φλεβάρη 2011.

Ρούλα Τζιωρτζιώτη-Αλατζάκη / Αλέκος Θεοφανόπουλος / Δημήτρης Παπαδημητρίου / Δημήτρης Παλιτσκάρης / Ελευθερία Οικονόμου / Χρήστος Πιπέρκας / Γεωργία Καραγκούνη / Άννα Κουνελάκη / Μαριλένα Διαμάντη