30 Ιουν 2010

"Δεν πληρώνουμε διόδια"

Καλυβιώτη Μαρία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/06/2010

Δύο νέα αγωνιστικά ραντεβού δίνει το κίνημα ενάντια στα διόδια, σήμερα και αύριο, στο Καπανδρίτι και τις Αφίδνες, με σύνθημα "Όχι στα διόδια – Τα καταργούμε στην πράξη – Μην πληρώνεις κι εσύ"! Είμαστε "η μοναδική χώρα που αντί να μειώνονται τα διόδια ακριβαίνουν με τον χρόνο, πληρώνουμε δεκαετίες διόδια για δρόμους που δεν είναι εθνικοί οδοί, πληρώνουμε διόδια για δρόμους που δεν έχουν γίνει ακόμη", τονίζουν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής κατοίκων και φορέων ΒΑ Αττικής.

Κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους, διοργανώνουν σήμερα συγκέντρωση στο Κοινοτικό Κατάστημα Καπανδριτίου στις 19.00, με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων για τον “αγώνα κατά των διοδίων”.

Το ραντεβού ανανεώνεται αύριο, στις Αφίδνες, όπου η Επιτροπή στήνει για άλλη μια φορά αντάρτικο στα διόδια. Η παρέμβαση ξεκινά στις 18.00, οπότε μέλη της Επιτροπής, κάτοικοι και εργαζόμενοι της ΒΑ Αττικής, θα ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς και θα τους παροτρύνουν να περνούν χωρίς να πληρώσουν. Την ίδια ημέρα, αντίστοιχη παρέμβαση θα γίνει από άλλα μέλη της Πρωτοβουλίας στη συναυλία των Αφών Κατσιμίχα στη Μαλακάσα.

“Μετά την Ολυμπιακή, το ΟΤΕ, τα λιμάνια και οι δρόμοι παραδίνονται βορά στις διαθέσεις των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων”, σημειώνει η Συντονιστική Επιτροπή και τονίζει: “Δύναμή μας, η ενότητα των κινημάτων”.

Τακτική ενημέρωση και από το blog της Επιτροπής: http://diodiastop.blogspot.com/

Μ. ΚΑΛ.

πηγή:http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=552124