1 Ιουν 2010

Απο κείμενο υπογραφών κατά των διοδίων

Ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει με τα διοδια και συμφονω απολυτα μαζι σας...αναγκαζομαι και πληρονω καθημερινα 8 ευρω γιατι διαμενω στον ωροπο και εργαζομαι στον αγιο στεφανο..πρεπει να μπει τελος σε αυτο και θα μπει με τις προσπαθειες ολων μας. τα θερμα μου συνχαρητηρια για τις πολυτιμες προτοβουλιες σας
Νίκος Γεώργας

Συμφωνω με τον αγωνα κατα της μη καταβολης διοδιων.α)διοτι δεν συητελουνται τα εργα μετα την καταβολη των διοδιων(χρηματικα αντιττιμα εννοειται)ετσι συμβαινει τουλαχιστον στην "εθνικη"αθηνων πατρων)..β)διοτι ισχυουν οι δρομοι δεν πρεπει να αποτελουν προσχημα για αφαιμαξη ..τοσα χρονια εχουν πληρωθει το κοστος τους εκατονταδες φορες....και στο φιναλε με τοσες κακοτεχνιες και τοσα εσοδα αυτο ειναι σκανδαλο....οι εταθρειες διοδιων κοροιδευουν το λαο με την ανοχη του κρατους.

Στάθης Λουμιωτης


Ας βάλουμε ένα τέλος στην κοροϊδία και στην εκμετάλλευση
Ηρακλής Τελίδης



Γεια σας,
Εγώ δεν έχω πληρώσει πότε διόδια γιατί to βλέπω εντελώς παράλογο . Έχουμε 2 διεθνείς δρόμους τον Ε 75 Αθήνα Θεσσαλονίκη και την Ε 90 η αλλιώς Εγναντια. Οι Αγγλοι Γερμανοί Ολλανδοι Βέλγοι κλπ που έχουν 100 διεθνείς και δεν πληρώνουν τίποτα !!!! Εμείς για 500 -700χιλ δρόμου με έργα. με μια λωρίδα στη Λαμία .με φανάρια στον Καραβομυλο. βγάζουμε από τη μύγα ξύγκι.
Αλλωστε για αυτο πληρωνουμε τελη κυκλοφοριας ..... και τι τελη πανακριβου οι Ελβετια εχουν πιο φτηνα
Δεν μετράει το πόσο επικίνδυνο είναι αν δεν έχεις παρέα να ψάχνεις κέρματα κάθε τόσο δεν το βλέπει κανείς .
Καποτε γλίτωσα στο παρα τρίχα την ώρα που έψαχνα στο σκοτάδι δεν εβρισκα παρασύρθηκα και θα έπεφτα σε αγροτικό.
Εγώ νομίζω θα πρέπει να με πληρώνουν διότι ακόμα ξεπληρώνω την ζημιά απο τον καημένο σκύλο που πετάχτηκε εμπρός μου και από ένα κομμάτι λάστιχου από φορτηγό που μου διέλυσε το μισό αμάξι.
Τωρα πρέπει να αλλάξω δίσκους φρενων διότι όταν έκλεισαν τα Τέμπη περνούσαμε μέσα από ποτάμια απο τον Αγιοκαμπο και στράβωσαν οι δίσκοι Πρέπει να μας πληρώνουν αντι να τους πληρώνουμε?????Άραγε άδεια οικοδομής πως τους δίνει η πολεοδομία να χτιζουν σταθμους η δεν εχουν αδεια και ειναι ολοι οι σταθμοι παρανοομοι ??????
Ελπιζω να μην πληρωνει κανεις να σηκωθουνε να φυγουν.
Υπαρχουν και αρκετοι δρομοι που παρακαμπτει κανεις τα διοδια χαρα μου να ενημερωσω οποιος ζητησει.
Οχι τιποτε αλλο αλλα φευγεις με νευρα απο την μπαρα. Υποψιν οτι τη μπαρα εαν την σπρωξεις ανοιγει και φευγεις.
Ευχαριστω