10 Οκτ 2009

Σύσκεψη την Τετάρτη 14 Οκτώβρη στο Κοινοτικό Κατάστημα της Μαλακάσας ώρα 6,30 μ.μ.


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Η Συντονιστική Επιτροπή κατοίκων και φορέων περιοχής Ωρωπού-Μαλακάσας, μετά τις πραξικοπηματικές ενέργειες της εταιρείας ,που με την σύμβαση παραχώρησης της έχει δοθεί η εκμετάλλευση της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας ,να εγκαταστήσει νέα διόδια στη Μαλακάσα, στο Καπανδρίτι και στον Αυλώνα ,καθώς επίσης και στην είσοδο προς Αθήνα στα διόδια των Αφιδνών, αλλά και η απαράδεκτη αύξηση των τιμών των διοδίων ,έχει αγανακτήσει τους κατοίκους, εργαζόμενους και επισκέπτες των περιοχών μας.

Η επιτροπή μας που συστάθηκε τον Ιούνιο ,έκανε ήδη δύο συγκεντρώσεις

διαμαρτυρίας (28 /6 ΑΤΛΑΝΤΙΣ Ωρωπός και 11/10 κόμβος Μαλακάσας και διόδια Αφιδνών).

Παίρνοντας την πρωτοβουλία του συντονισμού των φορέων και των πολιτών που συμμετέχουν σε κινήσεις κατά των διοδίων για την δημιουργία ενιαίου συντονιστικού από όλη την περιοχή , ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ σε σύσκεψη την Τετάρτη 14 Οκτώβρη στο Κοινοτικό Κατάστημα της Μαλακάσας ώρα 6,30 μ.μ. προκειμένου να αποφασίσουμε από κοινού , τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις και περαιτέρω νομικές και άλλες ενέργειες. Μόνο με την ενωμένη δράση μας θα μπορέσουμε να αντισταθούμε και να

επιβάλλουμε την κατάργηση της απαράδεκτης αυτής σύμβασης που οδηγεί στην επιβολή και νέων χαρατσιών ,μειώνει το εισόδημα των κατοίκων και εργαζομένων στις περιοχές μας και υποβαθμίζει την ήδη υποβαθμισμένη περιοχή μας.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΤΣΑΣ
Πρόεδρος Κοινότητας Μαλακάσας